[ad_1]

به گزارش زومیت، عیسی‌زارع‌پور در گفت‌وگوی تلویزیونی امشب (۱۴ بهمن) خود اعلام کرد که از زمان شروع وزارتش در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از تمام ظرفیت‌های این وزارتخانه برای تحقق شبکه ملی اطلاعات به‌عنوان زیرساخت توسعه فضای مجازی کشور استفاده کرده است. او به تشکل شورایی به نام شورای راهبری توسعه شبکه ملی اطلاعات اشاره کرد و گفت:

شورایی در وزارتخانه تشکیل شده است به نام شورای راهبری توسعه شبکه ملی اطلاعات که همه مسئولیتش با خود بنده است و همه معاونان نیز عضو شورا هستند. هر هفته جلسه‌های مختلف آن در حال برگزاری است. بیش از ۳۰۰ پروژه ریز و درشت در راستای اجرای شبکه ملی اطلاعات تدبیر شده است که به شکل هفتگی پیشرفت آن‌ها را رصد می‌کنیم.

براساس توضیحات او شبکه ملی اطلاعات برای اولین بار سال گذشته در شورای عالی فضای مجازی در شهریور ماه تعریف و مشخص شد که اصلا شبکه ملی اطلاعات چیست: «شورای عالی فضای مجازی مصوبه‌ای در این مورد دارد به نام مصوبه طرح کلان و معماری شبکه ملی اطلاعات که ۵۳ تکلیف عمده را برای دستگاه‌های مختلف مشخص کرده و حدود ۴۰ تکلیف را باید وزارت ارتباطات انجام دهد یا همکاری مستقیمی با سایر دستگاه‌ها در این زمینه داشته باشد. ما همین ۴۰ تکلیف را خورد کرده‌ایم و تبدیل شده است به ۳۰۰ پروژه ریزودرشت و چند مگا پروژه که به شکل هفتگی روند اجرای آن‌ها دنبال می‌شود.»

او در پاسخ به سؤال مجری که با راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات چه اتفاقی رخ خواهد داد گفت:

اگر بخواهم شبکه ملی اطلاعات را خیلی ساده برای هم‌وطنان توضیح بدهم و اینکه با راه‌اندازی آن چه اتفاقی میفتد، باید عرض کنم که شبکه ملی اطلاعات و همه پروژه‌هایی که در حال انجام است در راستای دو بخش است. در واقع شبکه ملی اطلاعات دو بال اصلی دارد. بال اول آن یک شبکه پرسرعت و با کیفیت در سراسر کشور است. افقی که برای ما در این زمینه تعریف شده ۱۴۰۴ است؛ اما تلاش ما این است که در هر مقداری که می‌توانیم این زمان را کوتاه‌تر کنیم. این خودش یک پروژه بسیار بزرگ است که بتوانیم مشکل این روزها که دغدغه بسیاری از کاربران است یعنی سرعت اینترنت را رفع کنیم.

براساس توضیحات او بال دوم شبکه ملی اطلاعات، بال خدمات است که روی این شبکه پرسرعت انواعی از خدمات مختلف برای مردم فراهم می‌شود که یکی از انواع این خدمات دولت الکترونیک است. زارع‌پور تأکید می‌کند که آن‌ها برای رسیدن به هدف هر دو بال، به‌دنبال یک شبکه پرسرعت هستند. او اعلام می‌کند که تمام تلاش آن‌ها این است که در همه جای کشور یک شبکه پرسرعت مبتنی بر فیبرنوری راه‌اندازی کنند.

ارائه واقعی خدمات دولت الکترونیکی

در ادامه این گفت‌وگو زارع‌پور به وضعیت دولت الکترونیکی در کشور نیز اشاره کرد. به باور او یکی از وظایف مهم آن‌ها این است که ظرف سه سال آینده، خدمات دولتی را به صورت الکترونیکی به مردم ارائه کنند: «ما قصد داریم طعم شیرین فناوری را به مردم بچشانیم.»

زارع‌پور درباره تحقق دولت الکترونیکی گفت:

ما اکنون براساس شاخص‌های جهانی در تعداد خدمات الکترونیکی شده رتبه ۸۹ را در بین ۱۸۰ کشور جهان داریم. رتبه ما در شاخص میزان استفاده مردم از خدمات الکترونیکی نیز ۱۱۸ است که نشان می‌دهد وضعیت ما مطلوب نیست و نیازمند کار پرفشاری هستیم.

او ادامه داد که امروز (۱۴بهمن) در جلسه شورای فناوری اطلاعات تصمیماتی گرفته شده است که براساس آن تا پایان سال ۱۴۰۱ دستگاه‌های اجرایی موظف شده‌اند، پنجره واحد را راه اندازی کنند. وزارت ارتباطات نیز موظف است تا اردیبهشت ماه فاز اول پنجره ملی هوشمند را راه اندازی کند. حسن راه‌اندازی این پنجره این است که مردم با یکبار احراز هویت به خدماتی که از سوی دولت ارائه می‌شود، دست پیدا خواهند کرد.

[ad_2]

مهرداد محمدیAuthor posts

Avatar for مهرداد محمدی

محمدی هستم مدیریت دکو وب متخصص در برنامه ریزی برای طراحی سایت و سئو وب سایت 17 سال زندگی فریلنسری تجربه ای عالی برای من ایجاد کرده که تو بیش از چندین الگو فعالیت کنم . همیشه به یاد داشته باشید که در دنیای خود زندگی خواهد کرد ولی در دنیای ما تجارت

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *