سرعت بارگذاری صفحات وب سایت

یکی از مواردی که بطور مستقیم در تجربه کاربری و سئو نقش مستقیمی دارد، سرعت سایت است. به عنوان یک بازدید کننده، زمانی که وارد وب سایت بسیار کندی می شوید، تقریبا پاسخ شما زدن دکمه برگشت یا بستن مرورگرتان است. هرچه سرعت بارگذاری یک صفحه وب سایت بیشتر باشد، احتمال اینکه یک بازدیدکننده دکمه برگشت مرورگرش را فشار دهد و صفحه وب سایت شما را ترک کند هم بیشتر می‌شود و حق با بازدید کننده است. در این مقاله با ما همراه باشید تا به طور کلی با مفهوم سرعت بارگذاری صفحات وب سایت آشنا شویم و همچنین با روش های بهینه سازی سرعت سایت به طور کلی آشنا شویم و همچنین با برخی از مهمترین افزونه هایی که در وردپرس می توانید استفاده کنید تا سرعت سایت خود را بهبود دهید آشنا می شویم.

فهرست مطالعه این مقاله

سرعت بارگذاری صفحات وب سایت چیست؟

سرعت بارگذاری صفحات وب سایت

سرعت بارگذاری صفحه وب سایت مقدار زمانی است که طول می کشد تا مرورگر شما یک صفحه از وب سایت را نمایش دهد. این نمایش می تواند نمایش یک صفحه به صورت کامل با تمام متعلقاتش (تصاویر، اسکریپت ها و …) باشد یا در برخی از موارد (مانند پیاده سازی صفحات AMP و …) فقط بخشی از آن قسمتی باشد که کاربر خواسته است و به مرور بارگیری شود.

اهمیت سرعت بارگذاری صفحات وب سایت چیست؟

اهمیت سرعت بارگذاری صفحات وب سایت

سرعت مناسب صفحات وب سایت نه تنها باعث بهبود تجربه کاربری می شود، که در سئو سایت نیز بسیار موثر است. در چند سال اخیر، ایجاد وب سایتی با سرعت بالا به دلایل مختلفی اهمیت بالایی پیدا کرده است. اهمیت این مسئله برای کاربرانی که از دستگاه های موبایل استفاده می کنند چندین برابر نیز شده است. سرعت مناسب بارگذاری صفحات وب سایت از لحاظ فنی یکی از مواردی است که در بازدید سایت تاثیر زیادی دارد. بازدید کنندگان اگر با صفحات کندی روبرو شوند احتمال دارد از آن وب سایت خارج شوند و دیگر از موارد مختلف آن وب سایت استفاده نشود. گوگل در سال ۲۰۱۷ مطالعه‌ای انجام داد که اطلاعات و آمار و ارقام آن نتایج بسیار واضحی را نشان می‌داد: بیش از نیمی از کاربران دستگاه‌های موبایلی (۵۳٪) صفحاتی را که بارگذاری آنها بیش از ۳ ثانیه طول بکشد ترک می‌کنند.

بنابراین اگر سایتی صفحات با سرعت مناسبی داشته باشد، از لحاظ فنی احتمال بازدید بیشتری دارد و می تواند محصولات و خدماتش را به افراد بیشتری معرفی کند تا در صورت لزوم از آن ها استفاده شوند. همچنین گوگل در الگوریتم‌های خودش از معیار سرعت بارگذاری صفحه وب سایت استفاده می‌کند و یکی از مواردی است که در سئو سایت نیز تاثیر مثبتی دارد.

سرعت بارگذاری صفحه وب سایت چقدر بهتر است باشد؟

سرعت بارگذاری صفحات وب سایت چقدر باشد

گوگل پیشنهاد می‌کند که سرعت بارگذاری صفحه وب سایت‌ باید کمتر از 2 ثانیه باشد. متخصصان دیگری هم هستند که پیشنهاد می‌کنند سرعت بارگذاری صفحه وب سایت باید کمتر از این میزان باشد. اگر یک فروشگاه اینترنتی دارید، باید سرعت بارگذاری صفحه وب سایت‌تان را ۲ ثانیه یا کمتر مد نظر قرار دهید. این مسئله در وب سایت های خبری و … به مراتب کمتر نیز باید باشد. بنابراین بستگی به سایت، سرعت بارگذاری وب سایت متغیر است ولی در حالت کلی سرعت بارگذاری زیر دو ثانیه جزء حالت های بهینه محسوب می شود.

سرعت بارگذاری بهینه برای کدام صفحات مهم تر است؟

اگر چه تا جای ممکن تمام صفحات سایت بهتر است از سرعت مناسبی برخوردار باشند، اما برخی از صفحات از درجه اهمیت بالاتری برای داشتن سرعت مناسب برخوردار هستند. شناسایی صفحات مهم وب سایت به نوعی وابسته به ماهیت وب سایت نیز هست مثلا در وب سایت های خبری، صفحات خبرهایی که گذاشته می شوند و یا در وب سایت های فروشگاهی، صفحات محصول و یا در وب سایت های آموزشی، صفحات مطالب آموزشی می تواند از اهمیت بالاتری برخوردار باشد. در ضمن صفحه اصلی سایت در هر سایتی مهمترین صفحه است بنابراین مهم است که از سرعت خوبی برخوردار باشد. البته همانطور که گفته شد بستگی به ماهیت سایت ممکن است برخی از صفحات از اولویت بیشتری برای داشتن سرعت بهتر برخوردار باشند.

سرعت بارگذاری صفحات در دستگاه های موبایل مهمتر است یا کامپیوتر؟

سرعت بارگذاری صفحات وب سایت در موبایل و کامپیوتر

سرعت وب سایت شما در واقع هم برای کامپیوتر و هم برای دستگاه های موبایل باید از سرعت مناسبی برخوردار باشند. ولی در حالت کلی بررسی اینکه مخاطبان شما بیشتر از کدام نوع برای ورود به سایت شما استفاده می شود، می تواند به تمرکز شما بر روی اینکه بیشتر برای دستگاه های موبایل یا کامپیوتر سرعت را بهینه کنید می تواند کمک کند.

ولی اگر برای افزایش سرعت صفحه وب سایت باید بین تمرکز روی کاربران دستگاه‌های موبایلی و تمرکز روی کاربران دسکتاپ یکی را انتخاب کنید، همیشه ابتدا تمرکز روی کاربران دستگاه‌های موبایلی را انتخاب کنید.

صفحه‌ای که عملکرد خوبی برای کاربران دسکتاپ دارد، می‌تواند تنها به دلیل اتصال کند، برای کاربران دستگاه‌های موبایلی عملکرد ضعیفی داشته باشد. اما وقتی صفحه‌ای عملکرد خوبی در دستگاه‌های موبایلی داشته باشد، کاربران دسکتاپ هم عملکرد خوب و حتی بهتری خواهند داشت (مگر اینکه شما آگاهانه چیزهای دیگری را برای کاربران دسکتاپ قرار داده باشید که اینکار سرعت بارگذاری را به شدت پایین می‌آورد).

روش های بهینه سازی سرعت سایت

روش های بهینه سازی سرعت بارگذاری صفحات وب سایت

برای بهینه سازی سرعت وب سایت (زمان لود مناسب) نکات زیادی وجود دارد که در زیر به برخی از مهمترین عوامل جهت افزایش سرعت سایت اشاره می کنیم تا بتوانید با اجرای درست آن ها سرعت وب سایت خود را افزایش دهید. اگر از وردپرس استفاده می کنید برای بسیاری از موارد زیر افزونه های مناسبی وجود دارد که می توانید استفاده کنید.

1- از قالب های سبک استفاده کنید

سعی کنید اگر از قالب های آماده برای سایت خود استفاده می کنید، از قالب های ساده و سبک که متناسب با کاربرد شما است استفاده کنید. قالب های سنگین پر از کدهایی است که شاید هیچ کدام از آنها برای شما مفید نباشد به جز اینکه سرعت بارگذاری سایت شما را پایین می آورند.

2- افزونه های غیر ضروری را حذف کنید

اطمینان حاصل کنید که افزونه های اضافی بر روی سایت خود نداشته باشید و افزونه های غیر ضروری را حذف کنید تا زمان لود وب سایت شما کاهش یابد و در واقع سرع سایت شما افزایش یابد.

3- افزونه ها و نرم افزارها را به روز کنید

بروز کردن افزونه ها و نرم افزارها مزایای بسیاری دارد و باعث می شود به خوبی اجرا شوند. در نسخه های جدید معمولا بهینه سازی سرعت، بهبود امنیت و .. صورت می گیرد که باعث می شود هم از لحاظ سرعت و هم از لحاظ امنیت و … سایت شما بهبود یابد. به عنوان یک نکته توجه داشته باشید که اگر از سایت وردپرسی استفاد می کنید ورژن php هاست مهم است. همیشه از آخرین ورژن ها استفاده کنید.

4- انتخاب هاست و سرور مناسب

یکی از موارد مهمی که برای افزایش سرعت سایت باید به آن توجه کرد انتخاب شرکت مناسب برای خدمات میزبانی هاست است. موارد مهمی در انتخاب هاست مناسب وجود دارد که لازم است به آن ها توجه کنید نه صرفا قیمت پایین آن. به عنوان مثال توجه به نوع سیستم عامل، مشخصات سخت افزاری و … از مسائلی هستند که در هنگام انتخاب شرکت ارائه دهنده هاست بهتر است به آن ها توجه کنید. سعی کنید از شرکت های با تجربه که خدمات هاست مناسبی را ارائه می دهند استفاده کنید. در صورتی که از هاست نا مناسب استفاده کنید هر چقدر هم بهینه سازی سرعت انجام داده باشید باز هم سایت شما مشکلاتی را در بارگذاری خواهد داشت و سرعت مناسبی ندارد.

5-  استفاده از پلاگین کش مرورگر

برای فایل هایی که به ندرت تغییر می کنند، استفاده از کش می تواند مناسب باشد. با انجام این کار به مرورگرها گفته می شود که یک فایل را تا زمانی خاص نگهداری کنند. بنابراین هر باری که کاربری درخواست آن را دارد، لازم نیست هر بار آن را دانلود کنند.

اگر از سایت وردپرسی استفاده می کنید و سرعت سایت شما بخاطر درگیر کردن منابع سرور کاهش پیدا کرده، افزونه کش برای بهبود سرعت مناسب است. با نصب بهترین افزونه کش وردپرس، سرعت سایت افزایش پیدا می‌کند و در نتیجه تجربه کاربر از بودن در سایت شما بهبود پیدا می‌کند.

6- از روش keep alive استفاده کنید

در واقع Keep Alive  یا اتصال پایای HTTP تکنیکی است که از طریق آن می توان به جای باز کردن یک اتصال جدید برای هر درخواست به سرور، از یک اتصال TCP استفاده و درخواست ها را از طریق آن ارسال کرد. به عبارت دیگر، این تکنیک نوعی ارتباط بین وب سرور و مرورگر بوده و طی آن وب سرور به مرورگر اعلام می کند که می تواند در آنِ واحد بیشتر از یک فایل دریافت کند. برای فعال کردن این روش می توانید از شرکت میزبانی هاست خود راهنمایی بخواهید.

7- تصاویر را بهینه کنید

تصاویر را از نظر اندازه، سایز و… بهینه سازی کنید تا به بهبود زمان لود سایت کمک کنید. در واقع قبل از اینکه عکس های خود را بر روی سایت آپلود کنید باید آن ها را بهینه کنید. فتوشاپ به عنوان بهترین نرم افزار ویرایش تصاویر می تواند به شما در این بهینه سازی کمک کند.

7-1 حجم تصاویر

با توجه به اینکه تصاویر با کیفیت، معمولاً حجم بالایی دارند و باعث کند شدن سایت می شوند، لازم است حجم تصاویر را بهینه کرد.  برای تعیین حجم مناسب تصاویر لازم است کیفیت آن کم نشود که در فتوشاپ به راحتی این کار را می توانید انجام دهید. برای این کار، بعد از آنکه کار ویرایش تصویرتان تمام شد، می توانید ابتدا در نرم افزار فتوشاپ گزینه file سپس export و بعد از آن save for web را بزنید (همانطور که در شکل زیر مشخص است).

و سپس (همانطور که در شکل زیر با شماره 1 و 2 مشخص شده است) با بالا و پایین بردن کیفیت حجم تصاویر را چیزی در حدود زیر 100 کیلو بایت نگه دارید (حجم را در قسمت شماره تصویر مشاهده می کنید). سعی کنید شماره 1 تصویر روی very high یا maximum باشد و شماره 2 را کم و زیاد کنید تا حجم نهایی که در قسمت 3 مشخص است زیر 100 کیلوبایت شود.

با انجام این کار تصاویر بدون اینکه افت کیفیتی چشم گیری داشته باشند کاملا برای وب سایت بهینه شده اند و حجم بسیار کمتری دارند.

7-2 اندازه تصاویر

بهتر است برای همه تصاویر سایت خود، سه اندازه بزرگ، متوسط و کوچک درنظر بگیریم و همیشه از این سه اندازه استفاده کنیم. در انتخاب اندازه، فقط نیاز است عرض تصاویر را ثابت در نظر بگیریم. با تنظیم عرض، ارتفاع به طور خودکار تنظیم خواهد شد. برای تعیین اندازه تصاویر می توانید پس از اضافه کردن عکس به نرم افزار فتوشاپ، اندازه ی آن را از قسمت Image size تغییر دهید.

8- ویدیو را بهینه کنید

اگر چه امروزه به بسیاری از دلایل آپلود کردن ویدیو در خود سایت انجام نمی شود و از سایت های اشتراک ویدیو استفاده می شود، اما اگر بخواهید ویدیو را در سایت خود آپلود کنید، باید از نظر سایز و حجم آن را بهینه کنید.

9- از lazy load استفاده کنید

بارگذاری lazy load به معنای بارگذاری تصاویر روی وبسایت‌ها به طور آسنکرون یا ناهمزمان است. این موضوع بدین معناست که اگر کاربران تمام صفحه را به سمت پایین اسکرول نکنند، عکس‌هایی که در پایین صفحه قرار گرفته‌اند حتی بارگذاری نخواهند شد و فقط در صورتی بار گذاری خواهند شد که کاربران اسکرول کنند.

10- از AMP استفاده کنید

AMP یا صفحات موبایل سریع، روشی است که با استفاده از آن می توانید صفحات سایت خود را برای دستگاه های موبایل به لحاظ سرعت بهینه سازی کنید. در واقع AMP پروژه ای است که گوگل با هدف بهینه سازی صفحات سایت در دستگاه های موبایل ایجاد کرده است. هدف از این پروژه ایجاد صفحاتی سریع و با طراحی مناسب در دستگاه های موبایل است.

صفحاتی که با AMP پیاده سازی می شوند، فورا لود می شوند و دلیلی که صفحات AMP فورا لود می شوند، به سبب محدودیت هایی در HTML، CSS و JavaScript است. برای آشنایی بیشتر با AMP مقاله AMP چیست را مطالعه کنید.

11- شبکه توزیع محتوا (CDN) در نظر بگیرید

یک شبکه توزیع محتوا (CDN) قرار گیری گروهی از سرورها با مکان های جغرافیایی متفاوت است که محتواهای اینترنتی یک وب سایت را با سرعت بیشتری به کاربران ارائه می دهند. طبیعتا هرچه کاربر از سرور نزدیکتری اطلاعات را دریافت کند، سرعت دریافت داده ها و بارگذاری سایت افزایش خواهد یافت. به علت تاثیر بالای سرعت بارگذاری به عنوان فاکتور کلیدی رتبه بندی سایت ها در موتورهای جستجو، محبوبیت استفاده از CDN برای بهبود سئو سایت روز به روز در حال افزایش است. همچنین CDN می تواند در محافظت از وب سایت ها در برابر حملات مخرب مانند حملات دیداس (DDos) تاثیر مثبتی داشته باشد و امنیت سایت را ارتقا دهد.

12- از فشرده سازی Gzip استفاده کنید.

وقتی کاربری وارد سایت شما می شود، مرورگر درخواست را به سرور ارسال می کند و بعد از آن سرور فایل های مربوطه را به مرورگر باز می گرداند. هر چه حجم این فایل ها بیشتر باشد، زمان بیشتری صرف بارگذاری وب سایت می شود. با استفاده از  Gzip می توانید حجم این فایل ها را تا حد ممکن فشرده کنید و در نتیجه سرعت بارگذاری صفحات بیشتر می شود. با استفاده از gzip کلیه فایل های مربوط به css، html، جاوا اسکریپت و … فشرده می شود. برای این منظور پلاگین های مختلفی در وردپرس وجود دارد و البته ممکن است سرور میزبانی شما به صورت اتوماتیک از آن استفاده کند که برای این منظور می توانید از سرور میزبانی سایتتان بپرسید.

13- استفاده از روش CSS image Sprites

با استفاده از این تکنیک می توانید تعداد درخواست های HTTP به سرور را کاهش دهید و در نتیجه به بهبود سرعت سایت کمک خواهد شد. با انجام این کار به جای اینکه چندین عکس به صورت جداگانه در اختیار مرورگر قرار گیرد، همگی در یک فایل بارگذاری می شوند. به عنوان مثال اگر در یک صفحه از سایت 10 تصویر و آیکون وجود دارد، اگر از این روش استفاده نکرده باشید، زمانی که مرورگر وارد این صفحه می شود 10 درخواست برای دریافت آن ها به سرور ارسال می کند ولی اگر از این تکنیک استفاده کرده باشید، فقط یک درخواست انجام می شود و این کار در سرعت نهایی تاثیر مثبتی خواهد داشت.

14- بهینه سازی تصاویر مربوط به کاربران در بخش نظرات

کاربران می توانند تصاویر مختلفی برای خود در سایت تعیین کنند. زمانی که در وب سایت شما در بخش نظرات تعداد قابل ملاحظه ای نظر وجود داشته باشید، این تصاویر در کنار کاربران و نظراتشان آورده می شود که خود این موضوع اگر حجم نظرات بسیار زیاد باشد می تواند در سرعت تاثیر داشته باشد.

افزایش سرعت سایت وردپرس با بهترین افزونه ها

افزایش سرعت بارگذاری صفحات وب سایت با افزونه ها در وردپرس

مواردی که در این مقاله بررسی شد مواردی بود که به طور کلی در مورد افزایش سرعت سایت توسط منابع مختلف مطرح شده بود که می توانید برای هر نوع سایتی از آن ها استفاده کنید و پیاده سازی کنید.

خبر خوب اینکه اگر از ورد پرس استفاده می کنید تقریبا برای همه موارد بالا افزونه های مناسبی وجود دارد که می توانید از آن ها استفاده کنید. برخی از این افزونه ها یک مورد و برخی از آن ها چندین مورد از مواردی که ذکر شد را با هم انجام می دهند. به عنوان مثال یک افزونه فقط کش را پیاده سازی می کند یا مثلا یک افزونه فقط به پیاده سازی صفحات AMP می پردازد یا مثلا یک افزونه هم کش را پیاده سازی می کند هم بارگذاری تنبل را پیاده سازی می کند و … .

فقط دقت داشته باشید که ما در ادامه به معرفی مهمترین و بهترین افزونه ها می پردازیم ولی برخی از این افزونه ها تداخل با یک دیگر دارند و نباید از چند افزونه که یک کار انجام می دهند استفاده کنید.

به عنوان مثال زمانی که از WP Rocket استفاده می کنید، نباید از W3 total cache استفاده کنید ولی مثلا می توانید WP Rocket  را برای کش ، فشرده سازی، بارگذاری تنبل و … استفاده کنید و Yoast glue SEO را برای پیاده سازی صفحات AMP استفاده کنید.

و به عنوان نکته ی دیگر توجه داشته باشید بستگی به قالب وردپرسی که از آن استفاده می کنید ممکن است با نصب یکی از این افزونه ها موارد مختلفی از قالب شما به هم بخورد و به اصطلاح سازگار با آن قالب نباشد که لازم است افزونه ی دیگری را در صورت مشکل جدی نصب کنید. بنابراین پیشنهاد می کنیم قبل از نصب افزونه، از سایت خود یک نسخه پشتیبان تهیه کنید تا در صورت وقوع هر گونه اتفاق غیر منتظره ای بتوانید سایت خود را بازیابی کنید.

در ادامه مهمترین و بهترین افزونه ها را معرفی خواهیم کرد فقط دقت داشته باشید که برخی از این ها فقط نسخه پولی برخی هم رایگان هم پولی و برخی رایگان دارند که می توانید از سایت های معتبر در صورتی که پولی باشد و مورد نیاز باشد خریداری کنید. از جمله مهمترین و بهترین افزونه هایی که برای سایت های وردپرسی برای افزایش سرعت وجود دارد عبارت است از:

WP Rocket

این افزونه یکی از محبوب ترین افزونه های افزایش سرعت در سایت های وردپرسی است. این افزونه مواردی همچون کش کردن صفحات سایت، قابلیت فشرده سازی کدهای html، css و جاوا اسکریپت، بارگذاری تنبل تصاویر، بهینه سازی پایگاه داده و … را به طور بسیار مناسبی انجام می دهد.

Fastest cache

یکی از سریع ترین افزونه های کش وردپرس، افزونه Fastest cache نام دارد. این افزونه علاوه بر کش حرفه ای مواردی همچون بارگذاری تنبل تصاویر، راه اندازی cdn، فشرده سازی کدهای html، css و جاوا اسکریپت را نیز به خوبی انجام می دهد.

Litespeed cache

اگر از هاست لایت اسپید استفاده می کنید این افزونه می تواند بسیار برای افزایش سرعت مفید باشد. این افزونه مواردی همچون فشرده سازی کدهای html، css و جاوا اسکریپت، بارگذاری تنبل تصاویر، cdn اختصاصی و رایگان و … را به طور مناسبی انجام می دهد.

W3 total cache

این افزونه یکی از معروف ترین افزونه های کش مرورگر و دیتابیس است. این افزونه علاوه بر کش مواردی همچون بارگذاری تنبل تصاویر، راه اندازی cdn را نیز به خوبی انجام می دهد.

Deactive plugins per page

این افزونه با غیر فعال کردن پلاگین های غیر ضروری در هر صفحه، به افزایش بسیار خوب سرعت کمک می کند. و در واقع کدهای جاوا اسکریپت و … تنها در صفحاتی که لازم است فعال می شوند و در بقیه صفحات غیر فعال خواهند شد.

Autoptimize

این افزونه یکی از بهترین افزونه ها برای فشرده سازی فایل های html، css و جاوا اسکریپت است. این افزونه علاوه بر این کار کش کردن صفحات را نیز به خوبی انجام می دهد.

Wp super cache

این افزونه نیز مانند W3 total cache جزء یکی از حرفه ای ترین افزونه های کش مرورگر و دیتابیس محسوب می شود. این افزونه علاوه بر کش مواردی همچون راه اندازی cdn را نیز به خوبی انجام می دهد.

افزونه image optimizer

برای بهینه سازی تصاویر می توانید از روشی که با استفاده از فتوشاپ به شما در این مقاله آموزش دادیم، استفاده کنید و همچنین مواردی همچون متن جایگزین و … را خودتان با دقت بسیار خوبی انجام دهید. اما در این بین افزونه هایی هستند که بهینه سازی تصاویر را انجام می دهند که در صورتی که تمایل به استفاده از آن ها داشتید موارد زیادی وجود دارد. یکی از افزونه هایی که برای بهینه سازی تصاویر مورد استفاده قرار می گیرد، افزونه image optimizer است که از آن می توانید برای سئو تصاویر استفاده کنید.

افزونه AMP

این افزونه که توسط خود گوگل معرفی شده است، به شما در پیاده سازی صفحات AMP کمک خواهد کرد.

Yoast glue SEO

یکی دیگر از افزونه های مناسب برای پیاده سازی صفحات AMP، افزونه Yoast glue SEO است که از این افزونه نیز می توانید برای پیاده سازی صفحات AMP در وردپرس استفاده کنید.

معرفی ابزارهای آزمایش سرعت سایت

ابزارهای آنالیز سرعت بارگذاری صفحات وب سایت

ابزارهای مختلفی برای بررسی سرعت سایت شما نظیر GTMETRIX، Google’s PageSpeed Insights، Pingdom و … وجود دارد که می توانید سرعت وب سایت خود را با آن ها بررسی کنید و در صورتی که ضعفی در هر کدام از موارد است اقدام به بهبود آن ها کنید. در ادامه به معرفی مختصر این سه ابزار می پردازیم.

Gtmetrix

GTmetrix یک ابزار کارآمد جهت تست و آنالیز سرعت بارگذاری وب سایت است که به بررسی پارامترهای مختلف که در سرعت بارگذاری وبسایت تاثیرگذار هستند، می پردازد. این ابزار از معیارهای مختلفی برای ارزیابی موارد مختلف سرعت سایت شما استفاده می کند. GTmetrix Grade و Web vitals و … معیارهایی هستند که توسط این ابزار ارزیابی می شوند و گزارشات مفصلی را راجع به رفع مشکلات و بهبودها در اختیار شما قرار می دهد.

Google page speed

وب سایت Google PageSpeed Insights یکی از وب سایت های معتبر و بسیار کاربردی برای تحلیل قدرت وب سایت شما است که توسط گوگل ارائه شده است. گوگل امتیاز سایت شما را از 100 حساب می کند و فاکتورهای مختلفی را برای این امتیازدهی در نظر می گیرد. البته این تنها کار این وب سایت نیست بلکه در کنار امتیاز شما، توضیحات و پیشنهاداتی نیز به شما داده خواهد شد که چطور می توانید سرعت و قدرت سایت خود را ارتقاء بدهید.

هدف اصلی از استفاده از PageSpeed Insights گرفتن نمره ی 100 نباید باشد بلکه ارتقاء وب سایت از نظر سرعت و … باید باشد تا بتوانید سایت خود را بهبود دهید.

Pingdom

Pingdom یک ابزار ساده و در عین حال قدرتمند است که هم کاربران عادی و هم توسعه دهندگان وب از آن استفاده می کنند. برای استفاده از این ابزار لازم کافی است آن را باز کرده و لینک URL سایت وردپرس خود را در آن وارد کنید. سپس نزدیک ترین موقعیت جغرافیایی به سرورهای میزبانی خود را انتخاب کنید و روی شروع تست کلیک کنید. Performance grade، load time، page size و requests از جمله معیارهایی هستند که توسط این ابزار ارزیابی می شوند و گزارشات مختلفی را راجع به رفع مشکلات و بهبودها در اختیار شما قرار می دهد.

نتیجه گیری :

از روش‌هایی که در این مقاله گفته شد، استفاده کنید تا مطمئن شوید که کاربران شما تجربه بی‌نظیری از وب‌گردی در صفحات وب‌سایت شما کسب کنند. برای این کار باید به صورت پی‌در‌پی سرعت و عملکرد سایت خود را از طریق روش‌های گفته‌شده بسنجید و هر زمان متوجه شدید که سرعت سایت در حال کاهش است، به بهبود آن بپردازید. اندازه‌گیری را متوقف نکنید تا اگر سرعت‌تان کاهش یافت، دقیقاً بتوانید مشکل را پیدا کنید و سریعاً‌ اقدامات لازم برای برطرف کردن مشکل را انجام دهید. در این مقاله به مفاهیم مهمی در مورد سرعت سایت پرداختیم. امیدواریم با بکارگیری درست این موارد بتوانید در کسب و کار خود بهتر عمل کنید.

سرعت بارگذاری صفحات وب سایت چیست؟

سرعت بارگذاری صفحه وب سایت مقدار زمانی است که طول می کشد تا مرورگر شما یک از صفحه وب سایت را نمایش دهد. این نمایش می تواند نمایش یک صفحه به صورت کامل با تمام متعلقاتش (تصاویر، اسکریپت ها و …) باشد یا در برخی از موارد (مانند پیاده سازی صفحات AMP و …) فقط بخشی از آن قسمتی باشد که کاربر خواسته است و به مرور بارگیری شود.

اهمیت سرعت بارگذاری صفحات وب سایت چیست؟

سرعت مناسب صفحات وب سایت نه تنها باعث بهبود تجربه کاربری می شود، که در سئو سایت نیز بسیار موثر است. در چند سال اخیر، ایجاد وب سایتی با سرعت بالا به دلایل مختلفی اهمیت بالایی پیدا کرده است. اهمیت این مسئله برای کاربرانی که از دستگاه های موبایل استفاده می کنند چندین برابر نیز شده است. سرعت مناسب بارگذاری صفحات وب سایت از لحاظ فنی یکی از مواردی است که در بازدید سایت تاثیر زیادی دارد. بازدید کنندگان اگر با صفحات کندی روبرو شوند احتمال دارد از آن وب سایت خارج شوند و دیگر از موارد مختلف آن وب سایت استفاده نشود. گوگل در سال ۲۰۱۷ مطالعه‌ای انجام داد که اطلاعات و آمار و ارقام آن نتایج بسیار واضحی را نشان می‌داد: بیش از نیمی از کاربران دستگاه‌های موبایلی (۵۳٪) صفحاتی را که بارگذاری آنها بیش از ۳ ثانیه طول بکشد ترک می‌کنند.

سرعت بارگذاری صفحه وب سایت چقدر بهتر است باشد؟

گوگل پیشنهاد می‌کند که سرعت بارگذاری صفحه وب سایت‌ باید کمتر از 2 ثانیه باشد. متخصصان دیگری هم هستند که پیشنهاد می‌کنند سرعت بارگذاری صفحه وب سایت باید کمتر از این میزان باشد. اگر یک فروشگاه اینترنتی دارید، باید سرعت بارگذاری صفحه وب سایت‌تان را ۲ ثانیه یا کمتر مد نظر قرار دهید. این مسئله در وب سایت های خبری و … به مراتب کمتر نیز باید باشد. بنابراین بستگی به سایت، سرعت بارگذاری وب سایت متغیر است ولی در حالت کلی سرعت بارگذاری زیر دو ثانیه جزء حالت های بهینه محسوب می شود.

سرعت بارگذاری بهینه برای کدام صفحات مهم تر است؟

اگر چه تا جای ممکن تمام صفحات سایت بهتر است از سرعت مناسبی برخوردار باشند، اما برخی از صفحات از درجه اهمیت بالاتری برای داشتن سرعت مناسب هستند. شناسایی صفحات مهم وب سایت به نوعی وابسته به ماهیت وب سایت نیز هست مثلا در وب سایت های خبری، صفحات خبرهایی که گذاشته می شوند و یا در وب سایت های فروشگاهی، صفحات محصول و یا در وب سایت های آموزشی، صفحات مطالب آموزشی می تواند از اهمیت بالاتری برخوردار باشد. البته همانطور که گفته شد بستگی به ماهیت سایت ممکن است برخی از صفحات از اولویت بیشتری برای داشتن سرعت بهتر برخوردار باشند.

با عضویت در خبرنامه ایمیلی ما میتوانید در رشد کسب و کار خود قدم موثری بردارید!

برچسب :

مهرداد محمدیAuthor posts

Avatar for مهرداد محمدی

محمدی هستم مدیریت دکو وب متخصص در برنامه ریزی برای طراحی سایت و سئو وب سایت 17 سال زندگی فریلنسری تجربه ای عالی برای من ایجاد کرده که تو بیش از چندین الگو فعالیت کنم . همیشه به یاد داشته باشید که در دنیای خود زندگی خواهد کرد ولی در دنیای ما تجارت

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *